duminică, 22 iulie 2012

Scuipati aici: Ion Manea(PNL), primarul usl-ist al Orsovei!

Primarul USL Orsova, Ion Manea, a aruncat in canal Flacara Democratiei. Adio democratie!
Candidatul USL-ului, liberalul Ion Manea, a fost turnator al Securitatii, un foarte bun colaborator al Sistemului Comunist, care a bagat oameni in inchisori, a distrus viata familiilor si si-a deconspirat prietenii care au vrut sa fuga din Romania in Serbia.

Tribunalul Bucuresti, sectia IX, contencios administrativ si fiscal a constatat prin sentinta civila nr. 2641, in dosarul nr 26.807/3/2008 ca Ion Manea a fost colaborator al Securitatii, iar in cursul anilor ’79-80, profitand de meseria de ospatar a asistat la discutii purtate de clienti, s-a imprietenit cu sarbi si cetateni romani care vizitau si tranzitau portul Orsova.

Paratul a denuntat in repetate randuri Securitatii pe colegii sai, dar si tineri care vroiau sa ajunga in lumea libera, persoane judecate, incarcerate, dar unele care si-au gasit sfarsitul in apele involburate ale Dunarii.

Acest om de care mi-a fost mila pana acum si care s-a pus pe genunchi in fata mea sa nu dezvalui despre el secrete in campania electorala, este un gunoi, care si-a bagat prietenii in puscarie, a distrus familii si a trait bine mersi din primele securitatii pentru informatiile furnizate sistemului comunist, nu merita sa ajunga primar al Orsovei, si sa-si continue vechile obiceiuri” – a declarat Doinita Chircu.

Ion Manea avea pus si un nume conspirativ din partea Securitatii, notele de informare erau semnate “Alin”, iar acesta ii urmarea pe soferii sarbi si pe colegele ospatarite, care aveau relatii cu tiristii si unde si cati bani aveau.

Acest turnator este dirijat de Adrian Duicu, de secretarul Botila, de omul de afaceri Popescu, profitori ai bugetului local, dar care aveau de gand sa aduca la primaria Orsovei o marioneta. Sunt interese ascunse in Orsova si doar cu astfel de oameni ce au un trecut dubios se pot face afaceri” – a mai declarat Chircu.

Decizia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii este definitiva si irevocabila din sedinta publica din 14.10.2008, decizie ce a fost recunoscuta de paratul Ion Manea, care nici nu a contestat in vreun fel calitatea de colaborator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce va place?Ce nu va place?