sâmbătă, 3 aprilie 2010

Nu ma pot abtine!


Am primit deunazi o felicitare de Pasti de la un parlamentar din circumscriptia mea! Il cheama dan-Radu Zatreanu. Recunosc, l-am votat, nu atat sedus de programul lui ci de notorietatea PDL-ului si a dorintei de-a se schimba ceva in tara asta! Recunosc, n-am pastrat vraful de scrisori, programe si indemnuri care mi-au fost aruncate in cutie, indemnat fiind sa-l votez, ca va fi bine, ca va face, ca va drege, etc, etc. Acum imi pare rau! Imi doream sa-mi aduc aminte de promisiunile lui, sa le pun intr-un plic si sai le trimit la sediul lui parlamentar, in semn de protest pentru lipsa lui de activitate parlamentara si lupta pentru a se vedea presedinte de federatie(sah)! Daca nu mi-ar fi sila mi-ar fi mila!! Il avertizez de-acum:poate impartii toate oaule, pixurile, galetile sau gegile din lume pentru ca, s-a lins pe bot de votul meu si al familiei mele! Fac un gest neobisnuit si destul de nedemn in ajun de Pasti dar sunt foarte nervos pe gesturile astea scarboase facute doar inainte de sarbatori! In rest se poarta de parca am fi niste nimeni pe Pamantul asta iar ei, niste zei:: ii trimit felicitarea inapoi, in semn de protest! Asta am sa fac si cu aia primita de la PD-L, sector 3! Sunt mincinoase!

3 comentarii:

  1. nu facem schimb ?
    ca eu, tot in sect 3, am primit o chestie asemanatoare de la presh pnl sect 3 si de la eurodeputata renate weber.
    ai mei senator$deputat, dumitrescu si nu mai stiu cum + pirpiriu si nu mai stiu cum, nu s-au (m'au) deranjat.
    in schimb iata ce'am patzit anu' trecut IN LUNA MAI !

    astra apropo de populisme ieftine...

    un posti fericit !

    RăspundețiȘtergere
  2. In cutia mea nu au aparut cele de la Pnl caci eram si mai pornit! Le-am pus pe mail, partdului si cabinetului parlamentar, felicitarile cu o urare care poate nu-mi face cinste, acum de Sfintele Pasti dar sunt ingrozitor de furios si pornit!
    Un Paste Fericit!

    RăspundețiȘtergere
  3. hai ca te'am amenintzat cu ce'am patzit eu in MAI anu' trecut, da' am uitat sa pun link: http://nikuelektriku.blogspot.com/2009/05/craciun-fericit.html

    RăspundețiȘtergere

Ce va place?Ce nu va place?