marți, 5 octombrie 2010

Ce poti spune despre Stelian Tanase?


...de fapt, mai nimic si totusi, destule! Stelian Tanase este exact tipul de om care incepe multe si nu termina nimic! Ajuns, in 1990, direct, in fruntea unei organizatii neguvernamentale(GDS) si a unei reviste elitiste("22"), sprijinit puternic de Silviu Brucan, nu a reusit intr-un an decat sa-si atraga antipatii pe banda rulanda: Gabriel Andreescu, Gabriel Liiceanu si multi altii nu i-au mai putut suporta "arogantele" si, in mod elegant, i-au dat un sut direct in fund, lasandu-i satisfactia de as prezenta el demisia!
Incepea o noua etapa in viata lui iar revista nou infiintata, "Acum" promitea mult dar s-a fasait repede datorita "talentului managerial" al "viitorului" director general al Realitatii TV(sa nu-mi spuna cineva ca SOV nu-i aproba planul, ca nu-l cred!). Te lasa sa vorbesti exact cat isi lasa si acum invitatii la emisiuni, avea impresia ca le stie pe toate, te ametea cu idei contradictorii, nici un plan de management nu era bun, iti scria pe hartie cateva directive, aiuritoare si.......pleca! Asa a rezistat revista cateva luni dupa care si-a dat obstescul sfarsit! O cariera politica batea la usa....
S-a infiintat Partidul Aliantei Civice, Nicolae Manolescu presedinte si inca o liota de intelectuali fara nici o experienta politica, fara nici o viziune clara, fara doctrina coerenta, din care Stelian Tanase s-a ales cu un mandat de deputat in care s-a remarcat mai mult prin deplasari in strainatate(marea lui pasiune aducatoare de diurne si burse)........faaasssss, si aici!
Si-atunci, de unde banuti in continuare? De la televiziuni! Unde se plateste mai bine, hop si eu! Demnitate, caracter, eleganta, respect pentru interlocutor? Sa fim seriosi, banii n-au miros, nu-i asa, dle Tanase?Mercantil pana la Dumnezeu ca doar de-aia traim in capitalism!
Scriitoras de mana a doua, discipol al lui Nicolae Breban, iti spune "maestre" pana ti-ai consumat toate relatiile in favoarea lui, l-ai ajutat, l-ai introdus in cercuri unde nu ar fi avut loc nici sa care geanta vreunuia, te trezesti peste putin timp cu un frumos "salut, ba". Si asta nu e tot. Deocamdata, atat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce va place?Ce nu va place?