luni, 8 noiembrie 2010

Razvan Lucescu, un impostor...


Un nou caz gen Angelo Niculescu-Nicolae Dobrin apare in peisajul absolut cenusiu al fotbalului romanesc! Un neica nimeni, iubit poate doar de familia lui, cu un trecut fotbalistic nesemnificativ, ii trage un sut in cur lui Adrian Mutu! Revenit dupa noua luni de suspendare, Mutu joaca mai bine decat toti selectionatii mucosului lu'taticu Mircea, la un loc! plin de orgolii, arogant si complet lipsit de caracter, Razvanel ii zice nu unui jucator de care nationala are nevoie ca de aer, aer ce i-a lipsit cu desavarsire! "Imi dau demisia, ba nu mi-o dau, daca nu ne calificamin 2012, plec, ba nu mai plec" si uite asa ne batem joc de suporteri si de nationala! Aparat de taticu, absolut penibil in interventiile lui(" am jucat bine pana am luat golul") copilasul nu se lasa si vrea sa demonstreze intregii suflari fotbalistice cat de imatur este! "Il prefer pe Bogdan Stancu lui Adrian Mutu" arata, inca o data ca nu-ntelege nimic din ce i se-ntampla! Adica, nu are voie sa-i convoace pe amandoi? Nu le poate gasi loc amandoura? Sunt certati Stancu si Mutu?Decizii controversate, scandaluri care se tin lant, asta a adus Razvan Lucescu la nationala! Daca taticu e mare antrenor e obligatoriu ca si fiul sa devina? Ma-ndoiesc! Razvan Lucescu nu este decat paravanul degradarii continue si mizeriei dintr-un fotbal condus de hahalere: Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si mai noi-venitii,Lupescu si Prunea!
Mutu, inapoi la nationala! Nu sunt un fan al lui, ii dezaprob de foarte multe ori atitudinea rebela dar, fotbalistic vorbind, nu are asemanare ACUM!
P.S. Stelist convins, cu dragoste de culorile ros-albastre de mai bine de 45 ani, ma vad nevoit sa iau atitudine impotriva unui farseur de genul lui Razvan Lucescu care ne priveaza de un jucator inca in pleinitudinea fortelor si care, si cu oarece sansa, ne-ar putea scoate din mocirla!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce va place?Ce nu va place?