duminică, 22 mai 2011

E ora zece jumatate seara! 22 mai 2011

Din ce in ce mai multe zvonuri dau ca plecati din PDL mai multi senatori! Cica ar fi din cei care l-au sustinut pe Emil Boc la presedentia partidului! Maine e sedinta mare si se pare ca se lasa cu scandal! Aproape ca nu mai intelegi nimic din ce se-ntampla in politica damboviteana! Nu intalnesti pe mapamond oameni mai lipsiti de caracter si de coloana vertebrala, ca in Romania noastra! Se catapulteaza in parlament pe spinarea unui partid si dupa aia incep sa suga de pe unde pot fara sa se mai gandeasca macar la cei pe care ar trebui sa-i serveasca! Domnilor, daca lucrul asta se va intampla imi declar toata sila de care sunt in stare vis-a-vis de persoanele voastre odioase si lipsite de scrupule! Va fac cadou toata voma pe care sunt in stare s-o vars asupra costumelor voastre de mii de dolari sau euro si pe pantofii vostrii lustruiti! Sper ca pe viitor coloana dvs. vertebrala sa ajunga la nivelul fermoarului pantalonilor lui Ponta sau Antonescu!
Daca veti dezerta ca niste lasi nenorociti va doresc sa nu gasiti alifii pentru cururile domniilor voastre, ca sa primiti ce meritati, pe uscat!
Trogloditilor, e ora zece si jumatate seara si sper ca maine sa constat ca nu zvonul nu a fost decat un zvon si ca Voiculescu ramne in continuare un turnator nenorocit, vice-presedinte de senat si un proroc de cea mai proasta factura!
Eu.
P.S. Priviti o secventa din "Ticalosii" de Serban Marinescu,http://www.youtube.com/watch?v=jEa7V-nBBPU.............astia sunteti!.......... http://www.ticalosii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce va place?Ce nu va place?