vineri, 26 martie 2010

NEWS ALERT: VOICU S-A EXTERNAT!

Acum ca s-a externat din rezerva de lux a unui spital speram sa se interneze la mititica!
Realitatea si Antenele nu stiu ce sa mai faca sa gasesca vreo chichita in ditamai dosarul pentru a-l scapa macar de arestare. Emisiune dupa emisiune prin dosarul Voicu se-ncearca inca odata compromiterea DNA-ului care a obtinut note bune de la Comisia Europeana. Vanghelie tremura, Casuneanu pare resemnat iar Geoana nici nu mai stie ce si cum sa minta si toarna aceiasi tampenie: facatura de presa portocalie.
Intre timp reporterii de la iRealitatea s-au instalat in fata casei lui Catalin Voicu.(sotia a intrat in casa la ora 12:01, si-a dat jos haina, si-a luat medicamentele, a mers la toaleta, etc...). Zarescu debiteaza tampenii, la foc automat, Catalin Voicu nu mai vine, iar Scriblea"colegul nostru" tocmai ne anunta ca senatorul-mafiot-sorici sufera de o "boala grava" care i-ar putea emotiona pe judecatori si nu ar accepta incatusarea. Vai, vai, saracu Catalin, mamica are si ea probleme cand s-a descoperit ca , la pensie, a devenit specialista in asfaltari ! ! Do you understand something, Mr. Pig? Zarescule, cat am scris eu"acilea", Voicu a ajuns acasa?
P.S. Zarescule, s-a facut de ora doua, Voicu n-a ajuns acasa, stii ceva de el? Da'sotia ce mai face? Revin.
Zarescule, mai poti sa stai? E patru juma' si-n afara de menajera care a sosit pe la trei ,si, ti-a dat cu flit, ca trebuia sa calce chilotii senatorului, nici o veste.
Este ora 16 si cererea de arestare a ajuns la ICCJ si Zarescu nu a dat inca de don'senator! La DNA ai incercat? Poate ca-ntr-un moment de luciditate dom'Voicu s-a dus sa scuipe procurorilor tot ce stia.
Zarescule, cara-te acasa! N-ai auzit ce ti-a zis menajera? Mai explicit; esti nesimtit.
Iepuresti este noua tinta a iRealitatii! Drumurile le joaca feste reporteilor de la iRealitatea si noaptea se lasa!
P.S. Gata, nenea Voicu s-a-ntors acasa!(in jurul orelor 21) Ne-a explicat clar ca el nu pleaca din Romanica! Obosit, transpirat, bolnavior.......dar da din gura ca o moara stricata!
Zarescule, du-te si lasa-ne!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce va place?Ce nu va place?