vineri, 5 martie 2010

Orban sau Antonescu?

Intarata-i drace ca si mie-mi place! Fara simpatii liberale(m-am fript urat cu Radu Campeanu si mai tarziu cu aripa tanara), e timpul sa admitem ca singura solutie ptr. PNL ar fi fost Viorel Catarama, acum fara nici o sansa. Motivele sunt multe dar unul singur ar fi zdrobitor:pragmatismul, ceea ce le lipseste celor doi. n-ai sa gasesti atata mizerie umana, fuga de raspundere sau boala dupa putere cum intalnesti la Antonescu. Frica de liberali il face sa construiasca o lista cu toti lingaii care vor sta drepti in fata lui, putand fii oricand alungati din functiile pe care le vor detine. Mirarea mea mare este Andrei Chiliman, un om in varsta, care se prostitueaza politic mai abitir decat un mucos doar aterizat in partid. Sa-i fie tarana usoara (politic) si sa se spele pe cap cu seful lui cu tot.
Sustinut de djuvara, Melescanu, Saftoiu, Weber si inca cativa (unii adevarati liberali altii doar de conjunctura), Orban(intre noi fie vorba, cu un limbaj si comportament cam golanesc) s-a prins repede cum stau lucrurile cu listele lui Antonescu si, cu tot sprijinul din tara, este ca si iesit din cursa. Plateste acum sustinerea neconditionata a lui Antonescu si puturosenia de dupa campanie(cand in loc sa bata tara, pe la organizatii0 era ocupat cu televiziunile, sa-l injure pe Basescu. Cum tradarea la PNL este de notorietate de-a lungul vremii, Orban a luat-o in freza. Va ramane un simplu membru de partid? Se-mpaca el cu gandul asta?Si-ntr-un final, oare unde ar putea ateriza?
Multi din liberali stau in cumpana si se gandesc sa se care. Mierea se-ndeparteaza din ce in ce mai mult de mainile lor iar cei 30% pe care-i viseaza play-boy-ul Antonescu(si "Adina, dragostea lui"-o alta liberala avida de putere) par a fi in minus de ce au acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce va place?Ce nu va place?