joi, 29 aprilie 2010

Zece pentru Romania(propuneri) la sectiunea"Cele mai detestabile figuri politice"

1. Corneliu Vadim Tudor
2. Gigi Becali
3. Gheorghe Funar
4.Viorel Hrebenciuc
5. Crin Antonescu
6. Aura Vasile
7. Nicole Banicioiu
8. Ioan Ghise
9. Mircea Geoana
10. si cu voia dvs, ultimul pe lista...Ion Iliescu
Astea sunt propunerile(subiective) mele si sunt convins ca acest clasament este doar provizoriu! Am putea introduce aici si tripleta de aur: Videanu, Berceanu si Elena Udrea dar si pe Presedintele Romaniei, Traian Basescu. Asta este insa un clasament tip"Realitatea TV" unde subiectivismul este litera de lege. New-entry in "gasca" asta de corifei ai politicii mizerabile este un tanar de mare "viitor" in tabara PSD: Nic. Banicioiu, absolvent de medicina, fost lider al organizatiei studentilor apropiata partidului de guvernamant in accea perioada si care, cu antrenamentele la zi la dat din gura(pe vremea cand negocia cu ministresa Ecaterina Andronescu) toaca ca o moara stricata, de dimineata pana seara, pe la toate posturile unde este invitat(bineinteles ca este vorba de"toate doua" Antena3 si Realitatea). Repeta intr-una ca un papagal:pensii, investitii, furt, saracie, ce nenorociti sunt cei de la putere, ample dezbateri, legi proaste si inca vreo doua fraze. Saracacios bagaj de cuvinte si propozitii!
Cat despre ultimul de pe lista, Ion Iliescu comentariile sunt absolut inutile! Este, de departe, cel mai mare rau al Romaniei de azi!

3 comentarii:

  1. Personal cred ca doamna Udrea merita felicitata pentru ceea ce face de 1 mai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu neg dar expunerea excesiva face rau mult.Sincer, imi place de ea dar cred ca nu are nici infrastuctura si nici oameni devotati si mai ales cinstiti cu care sa lucreze. Cred ca nici asocierea cu diverse afaceri ale ei sau ale sotului nu-i fac tocmai bine. Eu cred in ea dar banii sunt atat de putini....

    RăspundețiȘtergere

Ce va place?Ce nu va place?