miercuri, 16 martie 2011

Andreea Cretulescu

De cand Emma Zeicescu rade ca proasta-n targ, pe la orele pranzului, indiferent de stirea pe care o citeste, de cand Cosmin Stan a fost trimis departe, tocmai in Japonia indurerata, de cand Oana Stancu si Adrian Ursu au fost ejectati la wc-ul public numit Antena 3 si de cand Cristina Sincai o freaca pe duda pe la orele amiezii, Andreea Cretulescu a ramas ISTERICA DE SERVICIU de la iRealitatea TV!

4 comentarii:

  1. Eu vad altfel. Ar putea fi numita singura care mai are de spus ceva anti pe la Realitatea. Desi nu e singura, mai e si Oana Stanciulescu. Ceea ce numiti voi isterici sunt oameni care vorbesc. Restul sunt linistiti in bancile lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. gresit. complet gresit. postul de isterica de servici a fost ocupat cu brio. de radu soviani.

    RăspundețiȘtergere
  3. piei panarama! dispari! fugi la psd sau prm sau pc sau unde vrei tu, numai dispari!

    RăspundețiȘtergere
  4. uite cum vad eu lucrurile: atata timp cand faci pe justitiarul si nu pe moderatorul si cand nu lasi invitatii sa-si duca ideile pana la capat si mai si minti(amenda de la CNA sta marturie!)nu te mai poti numi jurnalist! cat despre oana stanciulescu, sa fim seriosi; nici jegul ala de nistorescu n-o mai suporta! sau poti sa spui ca si soviani este o voce? basarica....sa fim seriosi!

    RăspundețiȘtergere

Ce va place?Ce nu va place?