marți, 29 martie 2011

Onestitatea in politica....romaneasca

M-am intrebat de multe ori, de-a lungul celor 20 ani de democratie relativa in Romania, daca exista onestitate in politica. Incercam sa-mi imaginez ca va veni o vreme cand vor apare si genul asta de politicieni. Cred ca m-am inselat. Romania este o tara a delatorilor si delatiunilor, a curvelor politice, a mincinosilor si a mizeriei politice! Dezvaluirile din WikiLeaks, niste compilatii ieftine din presa vremii, nu fac decat sa intareasca ideea ca Romania e prinsa in clinciuri ieftine, bulevardiere, demne de toata mila si sila ! Nerusinarea politicienilor si a ziaristilor de doi lei ma face sa-mi fie mie rusine de nesimtirea lor! Mergem la vot si mergem degeaba! Speram si speram degeaba! Pana cand?..................

4 comentarii:

  1. 0 barat! cred ca nu ne vom trezi niciodata! oare ce-o fi in mintile bolnave ale politicienilor si ziaristilor care se duc cu para pe la inalta poarta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dle Stoica! Cred ca n-o sa fie nevoie de e-mail pentru ca am impresia ca o sa fim cu totii acolo pana o sa apara luminita de la capatul tunelului!
    O zi mai buna va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dle Stoica! Cred ca n-o sa fie nevoie de e-mail pentru ca am impresia ca o sa fim cu totii acolo pana o sa apara luminita de la capatul tunelului!
    O zi mai buna va doresc!

    RăspundețiȘtergere

Ce va place?Ce nu va place?