vineri, 1 aprilie 2011

Lucestii...........

Mircea Lucescu a-nebunit! Baietelul lui, Razvanel, selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei, e facut praf de aproape toti oamenii de fotbal din Romania! Si daca nu taticu atunci cine sa-i ia apararea, uitand de faptul ca incepe sa devina din ce in ce mai ridicol!
"Să fie clar că nu vorbesc din postura tatălui lui Răzvan, ci din aceea a antrenorului cu experienţă, care a trecut prin multe în cei 35 de ani de carieră neîntreruptă"....zice el si, nu-l crede nimeni pentru ca, vorba romanului, sangele apa nu se face!...si continua:
"E o ruşine ce se întîmplă cu Răzvan! Fotbalul românesc are tot mai puţine valori, aşa că din impas se poate ieşi doar cu un mare entuziasm în jurul echipei naţionale, entuziasm creat de presă şi de suporteri. Dar la noi primează interesele. Craiova vrea să aibă jucători la lot, Timişoara ţipă, Steaua şi Dinamo la fel, dar unde sînt aceste echipe să aibă dreptul de a cere favoruri pentru anumiţi jucători la echipa naţională? Sîntem inexistenţi în Europa! Răzvan e un antrenor excepţional şi, după ce va pleca de la "naţională", îşi va găsi o echipă unde să-şi demonstreze profesionalismul şi capacităţile lui"...............tare ma-ntreb cine o sa-si doreasca un antrenor care si-a batut joc de nationala pierzand meciuri pe banda rulanta!
Meciurile cu Argentina si Brazilia n-o sa sa-l mai gasesca pe banca pe Razvan Lucescu! Se pare ca soarta lui a fost decisa de mai marii federatiei!
Si continuaIl Luce:"Acum mulţi îl aşteaptă la cotitură. Dar dacă tot timpul îl ascultăm numai pe Giovanni Becali, fotbalul românesc se va duce din ce în ce mai jos!Iar Borcea să aibă grijă de toate transferurile pe care le-a făcut la Dinamo şi cum le-a explicat pe la DNA! Să aibă grijă de el şi să se uite bine ce a făcut din Dinamo! Să fie preocupat de problemele lui, nu de echipa naţională!".................aici insa, trebuie sa-i dau dreptate!
Mirceo, nu vrei sa-l lasi in pace Razvan? E baiat mare.................

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce va place?Ce nu va place?