luni, 23 mai 2011

Bula.........ii!!!!!!!!!!!!

Is doi, sot si sotie, sociologi amandoi, servitori de casa, unul pentru antene si altul pentru iRealitatea(sau invers!). Pe dansa o cheama Ana si pe el Alfred. A tunat si i-a adunat si s-au luat. Cu o privire tampa, in cautarea singurului neuron care i-a mai ramas in capsorul ei de paiata, acum evadat undeva, intre picioare, Ana Bulai, "sociolog de renume mondial" isi da cu parerea despre tot si toate sau toti, de dimineata pana seara la televiziunile sus-numite! In lipsa unui cv cat de cat(nici Google n-a auzit de ea!) incaseaza si ea ceva de la fosta televiziune a lui Vantu, actuala a lui Mimi Schwartzemberg si viitoare a nu stiu cui si, de-asemenea, ca suplinitoare a lu' barba'su, la Antena 3! Cucoana, esti penibila, crede-ma pe cuvant si in afara faptului ca respecti linia editoriala a wc-ului public numit iRealitatea, nu spui absolut nimic!
Despre Alfred Bulai ce sa mai spui: el este un sociolog al opozitiei si om de casa al televiziunii felix-iene! La Alfred totul este foarte simplu:soriciul este gros, tot ce face USL, PSD sau PNL este bine, ce face PDL este prost! Nu-i asa ca-i simplu sa fii sociolog, tov. Bulai? Si inca ceva: nici un studiu facut de "eminentul sociolog" nu s-a confirmat! Asa ca e simplu: lasati-ne si duceti-va unde vedeti cu ochii...........

7 comentarii:

  1. monser si despre tine se poate spune la fel,e usor sa-ti dai cu parerea

    RăspundețiȘtergere
  2. aha! acum inteleg eruditia doamnei!!!! chiar ma intriga! cine este frumusica??!

    RăspundețiȘtergere
  3. Toata consideratia pentru aceasta pereche de intelectuali . De fiecare data la aparitia unor oameni de bun simt ( fam. Bulai ),daca nu sint cu noi trebuie sa le gasim ceva . De ce ramaneti cu degetul in gura la aparitia unei doamne inteligente si frumoasa alaturi alaturi de un domn intelept ( prezenta impune ),si la eliberarea cavitatii bucale , in urma scaparii degetelui plin de bale , o incarcati cu tatisme (tz , pentru a pricepe ) .

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoasa femeie.Si inteligenta.Asta e boala unora,ca de ce proastele sunt numai pe langa basescu iar desteptele si frumoasele fug de el ca de dreaku`.Pacat de Brandusa de la Circ,dar acolo e vorba de bani spalati.
    Scuze ptr "Anonim",dar nu am gasit altceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. ARTICOL SCRIS DE FRUSTRATI. VOI VORBITI DE SERVITORI ? PAI CE VA VENI SA SCRIETI ACEST ARTICOL ? ERA O MARE PROBLEMA CARE VA FRAMINTA ? VOI SUNTETI SERVITORII TABEREI ADVERSE. NISTE LINGAI SI NISTE FRUSTRATI.
    ATI VAZUT O FEMEIE FRUMOASA SI INTELIGENTA, O FEMEIE EDUCATA SI INSTRUITA SI CE V-ATI SPUS: HAI SA O CALCAM IN PICIOARE. NICI MACAR BARBATI NU SUNTETI.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vai de mine,Serasstos! Atragi toti anonimii! Se poate? :))

    RăspundețiȘtergere
  7. ''Frumoasa si educata'' nu presupune neaparat si demnitate, caracter. Frumusetea si educatia in lipsa demnitatii si moralei pot - cel mult - sa mascheze - un timp - lacunele de caracter. Intotdeauna,la inceputul aparitiei acestei doamne pe ecranele tv, am crezut ca este fiica sociologului Bulai. Dar pe parcurs cand a-nceput sa devina o obisnuita a unor televiziuni, de unde avea o aparitie deosebit de agreabila, a-nceput sa-si ciunteasca frumusetea cum a stiut ea mai bine, au aparut grimasele joase si comentariile afectate de logica usor indoita. Deaceea nu pot sa-mi explic aceasta transformare decat ca rezultat al unui compromis major: casatoria cu un barbat care are varsta tatalui ei si cel profesional in care rastalmacirea tine de logica...

    RăspundețiȘtergere

Ce va place?Ce nu va place?