sâmbătă, 20 februarie 2010

Lavinia Sandru-O indragostita iremediabila!

Fata asta(sau e femeie?) este indragostita iremediabil de Traian Basescu si pentru ca nu a fost primita in alcov a-nceput sa miaune la iRealitatea si antena3 impotriva lui! Se trezeste dimineata(nu stie in care pat mai este, banuiesc, al sotului, desi e cam departe sau in al lui gusa, mai degraba) si-ncepe:cafeaua e amara, Basescu e devina, s-a stricat robinetul la baie, Basescu e de vina, din cauza lui am intarziat la serviciu(oare are?)etc. Oare mai doarme noaptea de grija lui sau de-atatia nervi si pastile incepe sa delireze? O cura la Dr.Marinescu cred ca i-ar prinde bine!
Mai nou si n-ati aflat; geoana n-a pierdut alegerile dar nu e presedinte! Intelegeti ceva sau v-ati lamurit ca e un caz clar de tratat la psihiatru, psiholog sau orice doctor care ar putea s-o faca bine!
P.S.Sper din tot sufletul sa castige geoana ca sa vedem continuarea de la circul asta mediatic! Ce rating au facut azi iRealitatea si antena3!
P.P.S.Se pare ca neastamparata presedinta de la PIN(cica ar fi un partid,ati auzit de el), vrea sa mai faca o declaratie de dragoste dar mircea geona e livid si nu poate avea un raspuns. Gusa coboara un loc, Basescu ramane pe primul loc, geoana e pe doi si, din pacate, sotul a cazut de pe podium iar mentiunile nu se premiaza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce va place?Ce nu va place?