marți, 2 februarie 2010

Femeia de serviciu de la iRealitatea!

Priviti aici una din cele mai sinistre figuri de la iRealitatea! Daca nu ati vazut emisiunea de azi 02/02/2010 urmariti-o in reluare si lamuriti-va!
In afara de bercea mondialu nu mai vedea nimic in fata ochilor. Nu mai conteaza criza, parlamentul, alegeri psd, discutiile din pdl, nimic, nimic....doar bercea mondialu nasit  de nimeni altul decat Mircea Basescu! S-a inrudit cu Presedintele, scapa de dosare penale(34 la numar!). Primarul din Slatina nu poate dovedi nimic, soferul lui l-a invitat, in numele laviniei sandru , la primarie, inaintea alegerilor(intamplator, asa cum tot intamplator sandru este nevasta primarului) , n-a vrut sa cotizeze(sau a dat prea putin) si ...a venit potopul.
Acum, n-o fi nici bercea lacrima de pe pamant dar asa cum nastase sta inca in casa lui(amanetata, intre timp) asa si asta are voie la casa lui cu ce nas pofteste.
Cine este spalatoarea de rufe murdare, cine sa scoata in evidenta toate astea/
Ea se numeste Laura Chiriac, moderatoarea care face curat prin vila lui vantu si colega cea mai buna a unui alt majordom, Prelipceanu. Am scris ieri despre el si nici acum nu mi-a trecut greata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce va place?Ce nu va place?