sâmbătă, 13 martie 2010

Voi va mai uitati la canalele de sport?



Am renuntat de mult sa mai privesc canalele de sport romanesti ! Voi mai aveti rabdare? Dupa ratingurile "fenomenale" pe care le fac imi dau seama de cati telespectatori au parte. Motivul:sportul ocupa un loc minor in grila, discutiile sterile legate de tot ce este extra-sport te fac sa renunti chiar daca sportul este un hobby ptr. tine.Moderatorii se intrec a baga fitile si in a-i invrajbi pe conducatorii cluburilor iar ei, minti subtiri, se lasa manipulati si intra in mizerie fara probleme. Nu vreau sa le mai pomenesc numele! Si inca ceva: sportul nu inseamna numai fotbal! Treceti pe Eurosport si n-o sa va para rau!

Un comentariu:

  1. io recunosc, spasit, ca, in fuga, uneori, de p(r)osturile "de stiri, si in cautare de ceva emisii "vorovite" ce nu necesita sa stai lipit de aparat (mi'am confectzionat si dispozitive "spetziale", dotate cu casti, pentru asta -de ! ruminu'i inventiv, sireacu ! pacat ca nu'i inventiv in ce trebuie !), mai dau si pe posturile aste, care, in toata abjectzia lor, nu sint la fel de ingrozitoare ca alea politice !

    asa "mi'am confectzionat" si'un "idol" din persoana lu' radu banciu, un tip mai sarit de pe fix (ce'i drept doar in emisiile de pe radio sptfm), da' "consumabil" si pe tv.

    RăspundețiȘtergere

Ce va place?Ce nu va place?