vineri, 13 iulie 2012

Cate un prost pe zi, sa nu-i uitam! Azi: Ilie Sarbu, senator PSD, socrul Primului Ministru copy-paste, taticul Dacianei

....ce mi-e ginere, ce mi-e socru....cu doi prosti in casa cred ca e greu de trait, ce zici Daciana?

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat, potrivit RFI, răspunzând unei întrebări legate de posibilitatea organizării referendumului de demitere a preşedintelui suspendat în două zile, că acest lucru este posibil, raţional, iar decizia aparţine USL.

Întrebat dacă referendumul ar putea fi organizat în două zile, Sârbu a răspuns: "E posibil, e raţional, până la urmă, decizia ne aparţine. Vom vedea, nu ne-am întâlnit încă nici un for de conducere al USL-ului şi nu văd ce ar fi aici neclar sau neconstituţional. E dreptul Parlamentului să decidă. El a decis data de 29, poate să decidă încă o zi, ca oamenii să nu fie presaţi de timp, de împrejurări, e şi căldura aceasta pe care o resimţim cu toţii. Eu cred că e raţional şi şanse pot fi, dacă decizia va fi luată în sensul ăsta, lucrurile se pot aranja".

Întrebat cine ar putea decide organizarea referendumului în două zile, Ilie Sârbu a răspuns: "Organizarea referendumului o face Guvernul, dar pentru că la şedinţa comună (a Parlamentului-n.r.) s-a decis data, probabil că aici va trebui în şedinţa pe care o avem să se facă menţiunea cu două zile".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce va place?Ce nu va place?