joi, 19 iulie 2012

Cate un prost pe zi, sa nu-i uitam! Azi: Marian Oprişan, clientul reţelei de prostituţie condusă de soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar

Potrivit RTV, care citează surse judiciare, numele lui Marian Oprişan figurează în dosarul de proxenetism, postul de televiziune titrând că „Oprişan era client al reţelei de prostituţie".

Marian Oprişan, care este divorţat de mai mulţi ani, s-a declarat în mai multe situaţii în plublic un admirator al femeilor. "Îmi plac femeile frumoase şi maşinile", a precizat acesta în public la deschiderea unui salon auto la Focşani, în urmă cu mai mulţi ani.

Potrivit anchetatorilor, clienţii reţelei fac parte din rândul persoanelor publice, mediul oamenilor de afaceri, diferiţi cetăţeni străini potenţi financiar sau persoane din lumea mondenă. Surse apropiate anchetei susţin că unii clienţi erau şantajaţi după ce întreţineau relaţii sexuale cu tinerele plasate de Andreea Marta.

Aceştia trebuiau să plătească sume de bani sau să facă diverse favoruri. Tinerele care practicau prostituţia erau racolate de către liderii grupării din rândul persoanelor cu un aspect fizic atrăgător, participante la diferite concursuri de frumuseţe sau prezentări de modă, selecţia fiind riguroasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce va place?Ce nu va place?