miercuri, 1 iunie 2011

Marian Iancu, demolatorul Politehnicii Timisoara

Marian Iancu, cunoscut in lumea interlopa bucuresteana drept "Elefantul", a reusit sa puna pe butuci echipaTimisoarei! Cu un discurs relativ cursiv dar plin de ura si agresivitate, acest porc ranchiunos si ocolitor de legi, a reusit s-o aduca pe Poli Timisoara in situatia de-a fi retrogradata! S-a certat cu toata lumea, a jignit in stanga si-n dreapta, a clamat domnia legii dar, nu pentru el! Tot soiul de tertipuri scarboase si oneroase, escrocherii financiare au pus echipa cu cei mai multi suporteri din provincie in imposibilitatea de-a participa la calificarea in grupele Ligii Campionilor de anul acesta lasand locul unei echipe moldave, FC Vaslui!
Iti spun acum, clar si raspicat: esti un jegos, mincinos si escroc! Timisoara si timisorenii ar trebui sa te expulzeze de pe malul Begai si sa te trimita de-acolo de unde ai venit, din fundul Giulestilor!

3 comentarii:

  1. Muntele asta de slanina tocmai ce a mai primit o amanare de trei saptamani! Oricum, Champions League nu mai exista pentru el!

    RăspundețiȘtergere
  2. Muntele asta de slanina stricata ar trebui sa dispara din Timisoara! A reusit sa manjeasca gloia unei echipe si sa-si bata joc de un oras intreg! Huoooooooooo.....

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.evz.ro/detalii/stiri/iancu-groparul-timisoarei-932227.html

    RăspundețiȘtergere

Ce va place?Ce nu va place?