Deputatul Adrian Mocanu a scos mai puţin de 100.000 de euro la nuntă / FOTO: Grup RC

Super nunta de fiţe a parlamentarului de Buzău, Adrian Mocanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean, nu a fost o afacere prea profitabilă, după cum reiese din declaraţia de avere a acestuia. Darul declarat de proaspătul însurăţel este de 33.400 de euro şi 205.000 de lei, adică până într-o sută de mii de euro.

Iniţial, presa estimase că social-democratul a strâns de la invitaţi aproape 1 milion de euro, având în vedere numărul de invitaţi enorm şi fastul evenimentului.

La o simplă împărţire a celor 81.000 de euro declaraţi la 1.400 de invitaţi, înseamnă că fiecare persoană a pus în plic o sumă mai mică de 60 de euro.

Senatori, deputaţi, primari, şefi de deconcentrate, oameni de afaceri şi medici au participat la nunta parlamentarului de Buzău. Printre aceştia, Mircea şi Mihaela Geoană, care au venit doar la cununia religioasă şi Marian Vanghelie, primarul sectorului 5. Edilul nu s-a sfiit să iasă în evidenţă, el deplasându-se la Buzău cu un elicopter.

Naşii Naşii tinerilor însurăţei au fost chiar primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală şi soţia acestuia, Felicia.