luni, 20 iunie 2011

Sa citesti si sa nu crezi: si pana acum, ce facusi madam?


Paula Rusu: La Antena 3, oamenii muncesc pe bani puțini și fără cărți de muncă

Jurnalista Paula Rusu a părăsit pupitrul știrilor Antena 3 pentru a se alătura echipei TVR Info. Începând de mâine, 20 iunie, Paula Rusu va prezenta de luni până vineri jurnalul în intervalul orar 16.00-18.00.

Înainte de a pleca din Trustul Intact, Paula Rusu le-a transmis colegilor un e-mail de adio în care își exprimă regretul pentru plecarea sa și pentru faptul că în Antena 3 oamenii muncesc pe bani puțini și fără cărți de muncă.

Plec din Antena 3 cu o strângere de inimă, aceea a jurnalistului care a fost martorul transformării unui “breaking news” în “breaking the news”. Îmi aduc aminte că era o mândrie a postului faptul că aveam un public cultivat, amator de subiecte relevante. Nu știu ce s-a întamplat dar am evoluat de la știri din oră în oră la analize despre Moni și Pepe. Mai am și regretul salariilor mici din redacție, oameni care muncesc mult pe bani puțini, fără cărți de muncă, asta în condițiile în care postul s-a angajat într-o aprigă luptă de aparăre a salariilor bugetarilor ori a Codului Muncii”, scrie Paula Rusu în e-mail-ul de rămas bun.

Știrista le mulțumește în același e-mail și colegilor care au pus umărul la evoluția ei ca și om de televiziune.

A venit momentul să îmi iau la revedere. Înainte însă trebuie să mulțumesc câtorva oameni. Așadar, îi multumesc lui Petreanu, Vlad, fiindcă a avut încredere în mine și m-a adus în echipa “specialiștilor în știri”… Îi mulțumesc și Aurei Titirigă care mi-a dat brânci intr-un proiect editorial care s-a dovedit până la urmă un pas uriaș pentru mine. Mulțumesc și d-lui Oancea pentru toate promisiunile onorate. Iar ultimii, dar nu cei din urmă, le multumesc lui Cătălin Condrut, producător și Teodorei Băncescu, regizor de emisie, fiindcă datorita lor Ediția de Weekend a stabilit recordul de audiență al Antenei 3”,mai precizează Paula Rusu în e-mailul trimis colegilor din Intact.

by exclusivNews.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce va place?Ce nu va place?