duminică, 24 iulie 2011

Amy Winehouse!...........

Suna oarecum ciudat si impotriva curentului sa te gandesti ca moartea lui Amy Winehouse a fost o binecuvantare pentru ea si pentru cei din jurul ei!( mai putin a impresarului si a celor care profitau de ea). Si-a trait viata asa cum a vrut, a lovit in corpul ei cu o ura pe care nu stiu cati o inteleg, probabil ca nici ea, nici noi! Talentata si rasfatata, neajutata impotriva vointei ei, Amy s-a stins incet incet. Daca era un om de rand lumea ar fi privit-o altfel, poate fara prea multa intelegere, asa insa......
Sa fie clar: era un om ca toti oamenii, care si-a batut joc de ea si de viata ei! Asta ar trebui luata ca o lectie pentru toti cei care cred ca drogurile si bautura(in exces!) sunt un mod de-a trai!

Dumnezeu s-o odihnesca! A ajuns acolo unde si-a dorit, aproape dintotdeauna...
Unii au fost socati de moartea ei, eu nu.....


Si-acum, cateva fragmente:
In timpul unei piese, după ce Amy Winehouse şi-a 'etalat' lenjeria intimă, s-a apropiat de microfon mişcându-se ca şi cum ar fi fost beată, a uitat ce trebuia să cânte şi, mai mult, când a vrut să facă o piruetă şi-a pierdut echilibrul şi a căzut . Nu a părut să fie deloc jenată de incident, ba chiar a izbucnit în râs. respect pentru spectatori??????????)

Amy Winehouse, care ar urma să concerteze la Bucureşti la 15 august, a primit o lecţie de la vecinii noştri de la Belgrad care au huiduit-o pentru că a apărut beată pe scenă. Cântăreaţa mergea împleticit şi a reuşit cu greu să cânte câteva melodii. La un moment dat, Amy şi-a scos pantofii şi s-a aşezat în fund. Cei 20.000 de sârbi prezenţi la concert au fluierat-o copios pe britanică.( sarbii-s sarbi, sa fie clar!!!!!!!!!!!!!)



Un comentariu:

  1. Ce spun fanii despre Amy Winehouse: „S-a stins o mare voce. Talent cu carul, însă o femeie fără minte“

    RăspundețiȘtergere

Ce va place?Ce nu va place?