miercuri, 13 iulie 2011

Mutule, cata dreptate ai!

Adi Mutu (32 de ani), prieten al pugilistului Lucian Bute (31 de ani), e tranşant când vine vorba de iniţiativa Elenei Udrea (38 de ani), care a alocat 1.900.000 de euro, plus TVA, evenimentului “Campion pentru România”. “Briliantul” nu numai că o apără pe Udrea, ci chiar îi laudă demersul.

  • La finalul galei care a consemnat o nouă victorie în ring a lui Lucian Bute (stânga), Elena Udrea l-a aplaudat zeci de secunde pe boxerul gălățean

Contestată pentru suma cheltuită pentru meciul Bute-Mendy, ba chiar huiduita

în timpul evenimentului organizat la Bucureşti în urmă cu cinci zile, Elena Udrea

a încercat să-şi justifice deciziile: “Sunt unii care au contestat implicarea ministerului

în această acţiune de promovare. Le transmit că au fost bani proveniţi din

fonduri europene şi care nu puteau fi utilizaţi în alt scop. Asta e, nici o faptă

bună nu rămâne nepedepsită”.

Astăzi, la câteva zile de la explicaţiile ministrului turismului, Mutu o felicită,

prin intermediul ziarului Libertatea, pentru curajul cu care şi-a înfruntat oponenţii.

«Să se orienteze şi către alte sporturi»

“A trecut ceva timp de când Lucian şi-a apărat cu succes centura, fiind aclamat de zeci de mii de români, dar comentariile răutăcioase sunt în floare. Incredibil! Chiar nu înţeleg. Păi, noi o facem praf pe Elena Udrea că a dat bani pentru organizarea unui eveniment sportiv. De ce?”, se întreabă Adrian. Înfierbântat, tot el răspunde: “A promovat România şi pe sportivii noştri de valoare! Foarte bine a făcut. Ea, femeie, s-a descurcat mai bine decât mulţi viteji care doar vorbesc. Sportivii rămân cei mai buni ambasadori ai României, pentru acest lucru trebuie promovaţi, ajutaţi şi cinstiţi, nu târâţi în scandaluri”. În încheiere, Mutu o încurajează pe Elena Udrea: “Îi mulţumesc pentru ce a făcut pentru Bute, o felicit şi îi transmit să se orienteze şi către alte sporturi. Avem o mulţime de campioni care merită sprijinul şi aplauzele românilor”.



Mai mult:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce va place?Ce nu va place?