vineri, 29 iulie 2011

Ca bine le mai zici, dom'le!.........

Boc: Dacă USL ar fi la putere, nu s-ar inaugura nimic după ritmul de lucru al lui Antonescu..........


Premierul Boc a spus vineri că dacă USL ar fi la guvernare nu s-ar inaugura nimic, iar foarfeca cu care se taie panglica ar fi trimisă "la Muzeul Antichităţilor" având în vedere "ritmul de lucru al lui Crin Antonescu".

"Eu cred că românii primesc o veste bună, în sensul că toţi cei care doresc să ajungă pe litoral pot să ajungă mai repede, să economisească timp şi bani. Este o veste bună şi pentru constănţeni, pentru că scapă de o bună parte din aglomeraţia din oraş, iar în 30 septembrie, odată cu finalizarea podului de la Cernavodă, practic au toate şansele să scape definitiv de traficul din municipiul Constanţa", a afirmat primul-ministru în cadrul unor declaraţii de presă ocazionate de inaugurarea porţiunii de autostradă Constanţa - Murfatlar, de 14 km, parte a tronsonului Medgidia-Constanţa din Autostrada Soarelui. El a felicitat-o pe Anca Boagiu în special că a terminat acest proiect cu câteva zile înainte de data fixată.

"Ştiu că sunt mulţi care fac băşcălie. Că s-au inaugurat, 54 de kilometri, 17, 21... Eu îi invit pe toţi cei care fac băşcălie, să compare marele succes al guvernării Tăriceanu, cu 5 kilometri de autostradă în patru ani de zile, cu ceea ce totuşi s-a făcut în aceşti doi ani de criză (...) Aceşti kilometri sunt kilometri reali şi nu sunt în imaginaţia unora sau altora", a adăugat Boc.

El a ironizat apoi USL, despre care a opinat că nu va fi în stare să inaugureze investiţii finalizate. "Le spuneam bine celor din guvernarea trecută, celor de la Alianţa Socialistă, că într-adevăr, pe vremea lor, foarfeca a ruginit. Şi dacă Ponta ar ajunge cu Antonescu la putere, sunt convins că ar fi trimis direct foarfeca la Muzeul Antichităţilor, după ritmul de lucru al lui Antonescu", a conchis primul-ministru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce va place?Ce nu va place?